آخرین اخبار
مسیر قلعه ضحاک هشترود، سنگفرش شد
- کد خبر : 27474 |
- تاریخ مخابره : پنج شنبه 06 آذر 1399 | ساعت : 13/17
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از اتمام سنگ فرش مسیر دسترسی قلعه ضحاک هشترود خبر داد.
ایشیقلی نیوز: احمد حمزه زاده با تاکید به اینکه این اداره کل در راستای تکمیل و تقویت زیرساخت های گردشگری استان برای ایام پسا کرونا اقدامات عملیاتی ویژه ای را در سطح استان در حال پیگیری و انجام است، ادامه داد: در ایام پسا کرونا با سفرهای فشرده گردشگران مواجه خواهیم بود، برای تسهیل سفر گردشگران نیازمند برنامه ریزی های مدونی هستیم.
وی افزود: گرایشات و سلایق سفر گردشگران در ایام کرونا تغییر یافته و سفر به محیط های طبیعی مانند شهرستان هشترود که از ظرفیت گردشگری فرهنگی و طبیعی نیز برخورد است، گسترش خواهد یافت.
حمزه زاده با بیان اینکه یکی از ظرفیت های مهم شهرستان هشترود قلعه تاریخی ضحاک است، گفت: قلعه تاریخی ضحاک به عنوان یکی از قلعه های تاریخی استان همواره مورد توجه گردشگران بوده، چراکه طبق مطالعات باستان شناسی و باستان سنجی، آثار آن متعلق به هزاره چهارم قبل از میلاد تا اواخر دوره ساسانی است.
به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، وی گفت: در راستای تسهیل حضور گردشگران در این منطقه تاریخی و بازدید از قلعه ارزشمند ضحاک، عملیات ساماندهی مسیر دسترسی به این قلعه که از سال گذشته آغاز شده بود، با تلاش دفتر فنی معاونت میراث فرهنگی به صورت کامل اجرا و به اتمام رسیده است.
Ishighli News Agency / آژانس خبری تحلیلی ایشیقلی